Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Κοντά στο 100% η πληρότητα στη covid-free Σκύρο

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Κοντά στο 100% η πληρότητα στη covid-free Σκύρο

Mε πληρότητα κοντά στο 100%, τόσο στα ξενοδοχειακά καταλύματα όσο και στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, θα «υποδεχτεί» η Σκύρος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε πληρότητα κοντά στο 100%, τόσο στα ξενοδοχειακά καταλύματα όσο και στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, θα «υποδεχτεί» η Σκύρος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος. 

Τόσο λόγω της υψηλής δημοφιλίας του νησιού παραδοσιακά στους Έλληνες επισκέπτες όσο και από το γεγονός ότι – στο πλαίσιο της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία» – το νησί είναι πλέον ένας covid-free προορισμός, η Σκύρος αναμένεται να «βουλιάξει».

Το νησί, που φημίζεται για το μεγάλο πλήθος των παραλιών, τη γαστρονομία και το φυσικό του περιβάλλον, έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για Έλληνες, ενώ την περυσινή δύσκολη τουριστική χρονιά κατάφερε να κρατήσει την τουριστική κίνηση σχεδόν στα επίπεδα του 2019.

«Τα πρώτα στοιχεία για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά και μας γεμίζουν αισιοδοξία για τη φετινή τουριστική περίοδο» δήλωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και αρμόδιος για την τουριστική πολιτική του δήμου Σκύρου, Γιάννης Ευγενικός. 

«Αξιοποιώντας το γεγονός ότι η Σκύρος απευθύνεται παραδοσιακά σε Έλληνες επισκέπτες και σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερα οικονομικές τιμές στη διαμονή και την εστίαση, δουλεύουμε στενά και σε καθημερινό επίπεδο με τους επαγγελματίες του τουρισμού για να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όσους επισκέπτονται το νησί μας», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Σκύρου, Νίκος Μαυρίκος, ο οποίος στέκεται και στο γεγονός ότι το νησί είναι πλέον ένας covid-free προορισμός. «Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του νησιού, πάνω από το 80%, έχει ήδη εμβολιαστεί, ενώ και οι υπόλοιποι, που αποτελούν κυρίως νεαρές ηλικίες, ήδη προγραμματίζουν τα ραντεβού τους», αναφέρει ο κ. Μαυρίκος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή