Αποσύρονται από χορηγοί του Συνεδρίου Γονιμότητας η ΕΡΤ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αποσύρονται από χορηγοί του Συνεδρίου Γονιμότητας η ΕΡΤ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με ανάρτησή του στο Twitter ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θεόδωρος Λιβάνιος επισημαίνει ότι το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση είναι αδιαπραγμάτευτο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανάρτησή του στο Twitter ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θεόδωρος Λιβάνιος επισημαίνει ότι το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση είναι αδιαπραγμάτευτο και ανακοινώνει ότι η ΕΡΤ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ αποσύρονται από χορηγοί επικοινωνίας του πρώτου συνεδρίου γονιμότητας και αναπαραγωγικής αυτονομίας, που πρόκειται να γίνει στα Ιωάννινα, 2 με 4 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κ. Λιβάνιος αναφέρει: «Το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση είναι αδιαπραγμάτευτο. Οτιδήποτε θίγει την προσωπικότητα της γυναίκας και περιορίζει τον ρόλο της είναι αναχρονιστικό και απαράδεκτο. Η ΕΡΤ και το ΑΠΕ αποσύρονται από χορηγοί επικοινωνίας του πρώτου συνεδρίου γονιμότητας και αναπαραγωγικής αυτονομίας».

 

Διαβάστε επίσης

Θύελλα αντιδράσεων για το βίντεο του Συνεδρίου Γονιμότητας – Απέσυρε την αιγίδα της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγινε γνωστό αργά χθες το βράδυ, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απέσυρε την αιγίδα της μετά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή