Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για «κορωνοπάρτι» στο ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για «κορωνοπάρτι» στο ΑΠΘ

Τρία άτομα συνελήφθησαν για πάρτι το οποίο διοργανώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε υπαίθριο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρία άτομα συνελήφθησαν για πάρτι το οποίο διοργανώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε υπαίθριο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), παρά τους περιορισμούς για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, πρόκειται για 24χρονο, εκ των φερόμενων διοργανωτών του πάρτι, και δύο συμμετέχοντες σ’ αυτό, 21 και 18 ετών.

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα στο πλαίσιο του αυτοφώρου και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των περιοριστικών μέτρων για την πρόληψη μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Επρόκειτο για πάρτι που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην Πανεπιστημιούπολη.

Είναι οι πρώτες συλλήψεις για τα λεγόμενα «κορωνοπάρτι» στο πανεπιστημιακό campus, για τα οποία είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες εισαγγελικές παρεμβάσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Πανελλαδικές: Κατεπείγουσα αγωγή Κεραμέως για την απεργία της Τετάρτης

Εμβολιασμοί: Τι λένε οι ειδικοί για AstraΖeneca και δεύτερη δόση

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή