«Kατάταξη» 23 στρατιωτικών σκύλων στην Πολεμική Αεροπορία

«Kατάταξη» 23 στρατιωτικών σκύλων στην Πολεμική Αεροπορία

Πρόκειται για 22 στρατιωτικούς σκύλους φρούρησης και έναν στρατιωτικό σκύλο εντοπισμού εκρηκτικών μηχανισμών-ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια (09:37:30) η απόφαση με την οποία αναδειχθηκε ο οικονομικός φορέας «ΕΛΕΝΗ ΦΙΦΛΗ» ως προσωρινός ανάδοχος του διαγωνισμού για την προµήθεια 23 στρατιωτικών σκύλων για την κάλυψη των άµεσων και ανελαστικών απαιτήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας, προϋπολογισθείσας αξίας 60.000,00 ευρώ.

Πρόκειται για 22 στρατιωτικούς σκύλους φρούρησης και έναν στρατιωτικό σκύλο εντοπισμού εκρηκτικών μηχανισμών-ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, αρσενικούς ή και θηλυκούς, φυλών German Shepherd και Belgian Shepherd (Mallinois) ηλικίας 18-24 µηνών.

Ο προσωρινός ανάδοχος, στον οποίο αποστέλλεται η παρούσα, οφείλει να υποβάλλει σε σφραγισμένο φάκελο από τη λήψη της στη γραμματεία της μονάδας τα δικαιολογητικά κατακύρωσης που καθορίζονται στο άρθρο 80 του ν.4412/16.

Η αποσφράγιση των κατατιθέντων δικαιολογητικών θα διενεργηθεί την Παρασκευή 25 Ιουνίου, στις 10:00, κατά τη διάρκεια της οποίας δικαιούται να παρευρίσκεται ο εν λόγω οικονομικός φορέας, όπως αναφέρει η σχετική απόφαση από την αρμόδια επιτροπή της μονάδας.

Τον διαγωνισμό διενεργεί η 128 ΣΕΤΗ (Σμηναρχία Εκπαίδευσης Τηλεπικοινωνιών-Ηλεκτρονικών) επ’ ωφελεία του ΚΕΦΣΚΥ (Κέντρου Εκπαίδευσης Φρουρών Σκύλων).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή