Σήμερα η ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας από τον N. Χαρδαλιά

Σήμερα η ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας από τον N. Χαρδαλιά

Σήμερα, στις 6:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, στο υπουργείο Υγείας

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα, στις 6:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, στο υπουργείο Υγείας.

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών θα πραγματοποιηθεί από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον επίκουρο καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη, ενώ θα συμμετέχει και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Σημειώνεται ότι η ενημέρωση γινόταν κάθε Παρασκευή στις 6:00 μ.μ., ωστόσο αυτή την εβδομάδα μεταφέρθηκε για την Πέμπτη, την ίδια ώρα.

Τελευταίες ειδήσεις

Φον ντερ Λάιεν από την Αρχαία Αγορά: Το σχέδιο «Ελλάδα 2.0» είναι και επιτυχία της Ευρώπης

Κομισιόν: «Πράσινο φως» στο ελληνικό Σχέδιο Ανάκαμψης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή