Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πρωτοσέλιδο σε βρετανικά ΜΜΕ η ομολογία του συζύγου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πρωτοσέλιδο σε βρετανικά ΜΜΕ η ομολογία του συζύγου

Από την πρώτη μέρα της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι της, δίπλα στο μωρό της, στα Γλυκά Νερά, ο βρετανικός Τύπος παρακολουθούσε στενά την υπόθεση

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την πρώτη μέρα της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι της, δίπλα στο μωρό της, στα Γλυκά Νερά, ο βρετανικός Τύπος παρακολουθούσε στενά την υπόθεση, καθώς η άτυχη κοπέλα είχε βρετανική υπηκοότητα. 

Σήμερα, η ομολογία του 32χρονου πιλότου για τη δολοφονία της συζύγου του, αποτελεί πρωτοσέλιδο σε πολλά μέσα. 

Διαβάστε αναλυτικά: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η κυνική ομολογία και η σκηνοθεσία 37 ημερών του πιλότου

Η Sun, με τον πηχιαίο τίτλο «Την έπνιξα», αναφέρει ότι «ο Έλληνας σύζυγος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη Βρετανίδα γυναίκα του Καρολάιν Κράουτ αφότου εκείνη τον απείλησε πως θα έφευγε με το παιδί τους».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πρωτοσέλιδο σε βρετανικά ΜΜΕ η ομολογία του συζύγου-1

Η Daily Mail αναφέρει στον τίτλο της: «Ο σύζυγος ομολόγησε ότι σκότωσε τη Βρετανίδα σύζυγό του προκαλώντας της ασφυξία με ένα μαξιλάρι μπροστά στο παιδί τους, όπως ομολόγησε κι αφού το smartwatch κατέστρεψε το άλλοθί του».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πρωτοσέλιδο σε βρετανικά ΜΜΕ η ομολογία του συζύγου-2

Η βρετανική εφημερίδα σημειώνει ότι η υπόθεση εξιχνιάστηκε πέντε εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο της κοπέλας, που επήλθε από ασφυξία.

Η Mirror γράφει: «Ο Έλληνας σύζυγος ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη Βρετανίδα μαμά μπροστά στην μόλις 11 μηνών κόρη τους, σύμφωνα με την αστυνομία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή