Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Με δήλωση Υγείας η πρώτη μεγάλη έξοδος του καλοκαιριού

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Με δήλωση Υγείας η πρώτη μεγάλη έξοδος του καλοκαιριού

Η κίνηση από το λιμάνι του Πειραιά προς τα νησιά αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένη

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το λιμάνι του Πειραιά επισκέφθηκε νωρίς το πρωί σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ενόψει της εξόδου του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος

Ο υπουργός κάλεσε επιβάτες και πληρώματα να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα προστασίας «για να έχουμε ένα ασφαλές και καλό καλοκαίρι» ενώ τους προέτρεψε, αν δεν το έχουν πράξει ήδη, να εμβολιαστούν, καθώς όπως τόνισε «θα συμβάλουν με αυτό τον τρόπο στη θωράκιση της υγείας τους, της υγείας των νησιωτών και στην προστασία συνολικά της κοινωνίας μας».

Η κίνηση από το λιμάνι του Πειραιά προς τα νησιά αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένη καθώς, παραδοσιακά, το Τριημέρο του Αγίου Πνεύματος: είναι η πρώτη μεγάλη έξοδος του καλοκαιριού.

Διαβάστε σχετικά: Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Κοντά στο 100% η πληρότητα στη covid-free Σκύρο

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν με πλοίο θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη δήλωση Υγείας που είναι απαραίτητη για την επιβίβαση τους ανεξάρτητα αν κάποιος διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού, rapid η μοριακό test.

Η πληρότητα των πλοίων παραμένει στο 85% για αυτά που διαθέτουν καμπίνες και στο 80 χωρίς καμπίνες. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή