Γλυκά Νερά: Πώς ο σύζυγος σκηνοθέτησε τη ληστεία – Ομολόγησε με ιδιαίτερη ψυχραιμία

Γλυκά Νερά: Πώς ο σύζυγος σκηνοθέτησε τη ληστεία – Ομολόγησε με ιδιαίτερη ψυχραιμία

Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του, ο 32χρονος απέδωσε τα όσα έκανε στις προστριβές που είχε με την 20χρονη σύζυγό του

2' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ιδιαίτερη ψυχραιμία ομολόγησε -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- την πράξη του ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του, ο 32χρονος απέδωσε τα όσα έκανε στις προστριβές που είχε με την 20χρονη σύζυγό του. Όπως προκύπτει από όσα ανέφερε, το ζευγάρι τσακωνόταν τακτικά. 

⇒ Διαβάστε ακόμη: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η κυνική ομολογία και η σκηνοθεσία 37 ημερών του πιλότου

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η σύζυγός του τον έσπρωχνε και τον χτυπούσε, βγάζοντας αντίδραση, ενώ όπως είπε, τη νύχτα της δολοφονίας προηγήθηκε νέα προστριβή, με αφορμή το μωρό. Ο 32χρονος ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του κλιμάκωσε την ένταση και τον άφησε με το μωρό στο σαλόνι, με την 20χρονη να ανεβαίνει στη σοφίτα του σπιτιού, προκειμένου να κοιμηθεί.

Ο πιλότος υποστήριξε ότι κάποια στιγμή ξύπνησε και ανέβηκε και εκείνος στη σοφίτα, όπου έβαλε το μωρό στην κούνια και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, η 20χρονη Καρολάιν ξύπνησε και του είπε ότι «δεν σε θέλω ούτε εσένα, ούτε το μωρό».

⇒ Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Οι 48 ώρες των ερευνών που οδήγησαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος

Σε εκείνο το σημείο, φέρεται να ανέφερε ότι ο ίδιος έχασε την ψυχραιμία του και της προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο, πιέζοντας με τα χέρια του το πρόσωπό της στο μαξιλάρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από την προανάκριση υπήρχαν κάποια στοιχεία ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε κρίση, όχι όμως κάτι ασυνήθιστο. Κατά τις ίδιες πηγές, οι αναφορές που είχαν οι αστυνομικοί τόσο από την ψυχολόγο, όσο και από το περιβάλλον του ζευγαριού, είναι ότι ήταν εκείνος που συνήθως λειτουργούσε πυροσβεστικά, ενώ από το επαγγελματικό του περιβάλλον υπήρχαν προσλαμβάνουσες ότι είναι «καλό παιδί» και «καλός επαγγελματίας».

Το σενάριο που κατασκεύασε

Βάσει του σεναρίου που κατασκεύασε ο 32χρονος, η καταγγελλόμενη ληστεία έγινε στις 5 τα ξημερώματα και ως εκ τούτου η ώρα θανάτου της κοπέλας προσδιοριζόταν μεταξύ 5 και 6 το πρωί. Σύμφωνα με το βιομετρικό ρολόι που φορούσε η Κάρολαιν, ωστόσο, ο θάνατός της προσδιορίζεται στις 4:11 π.μ. Η ιατροδικαστική έκθεση, επίσης, προσδιορίζει ώρα θανάτου μεταξύ 4 και 5 τα ξημερώματα.

Ο 32χρονος φέρεται ακολούθως να σκηνοθέτησε τη ληστεία σε στάδια. Αρχικά κατέβηκε από τη σοφίτα και ξεκλείδωσε το παράθυρο. Αν και δεν ανέφερε κάτι σχετικό, αστυνομικοί εκτιμούν ότι αντέγραψε όσα του είχε αφηγηθεί ο εκπαιδευτής του, ο οποίος είχε πέσει θύμα ληστείας στο σπίτι του στο Αλεποχώρι το 2018.

Βάσει πληροφοριών από την αστυνομία, ο πιλότος θεωρείτο από την πρώτη στιγμή ύποπτος, ωστόσο έπρεπε να αποκλειστούν ορισμένα σενάρια, ενώ υπήρχε και το ποσό της επικήρυξης, με την αστυνομία να έχει λάβει επίσης ορισμένες πληροφορίες που όφειλε να ερευνήσει. Ως προς τα ευρήματα από το κινητό, την κάμερα και το ρολόι, βρίσκονταν στα χέρια των αρχών την τελευταία εβδομάδα. 

Κατά τις ίδιες πηγές, η ψυχολόγος του ζευγαριού δήλωσε ότι την είχε εντοπίσει ο 32χρονος μέσω Διαδικτύου για να τους βοηθήσει, καθώς φέρεται να ανέφερε ότι η Καρολάιν είχε μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη και στη συνέχεια επιλόχειο κατάθλιψη.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή