Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Μπαλάσκα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Μπαλάσκα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν δηλώσεις του συνδικαλιστή των αστυνομικών υπαλλήλων Σταύρο Μπαλάσκα με αφορμή το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Μπαλάσκας δήλωσε: «Είναι βλάκας. Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του, δηλαδή αν τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή. Γιατί θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικογενειακό καβγά χωρίς να το θέλει εκείνη τη στιγμή και υπάρχει πρώην έντιμος βίος. Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή. Είναι ένα νέο παιδί η ζωή του καταστράφηκε».

Οξεία κριτική ασκεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ: «Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με «4-5 χρόνια φυλακή» με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του».

Από την πλευρά του ΚΙΝΑΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης, ανέφερε: «Οι τηλεοπτικές οδηγίες του κ. Μπαλάσκα για το πως μπορεί να πέσει «στα μαλακά» ένας δολοφόνος είναι κατάπτυστες. Ντροπή. Η Κυβέρνηση και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. οφείλουν να πάρουν θέση άμεσα».

Διαβάστε: Τα λάθη που τον πρόδωσαν και το «ξέσπασμα» μετά την ομολογία

Η επίμαχη δήλωση Μπαλάσκα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή