ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά – Δικηγόρος πιλότου: «Δεν υπήρχε κίνητρο, ούτε είχε προσχεδιαστεί κάτι»

Ο δικηγόρος του 33χρονου πιλότου υπογράμμισε πως ο δράστης «θα ομολογούσε την πράξη του στο άμεσο χρονικό διάστημα»

Γλυκά Νερά – Δικηγόρος πιλότου: «Δεν υπήρχε κίνητρο, ούτε είχε προσχεδιαστεί κάτι»

Αύριο θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 33χρονος συζυγοκτόνος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος για την δολοφονία της γυναίκας του, Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, οπότε και αρχίζει η κύρια φάση της ανάκρισης.

Αναφερόμενος στην βασική κατεύθυνση της απολογίας του, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του 33χρονου πιλότου, δήλωσε ότι «δεν αλλάζει ακριβώς τίποτα από την λεπτομερή ομολογία που έχει δώσει σε επίπεδο προανακρίσεως». 

Όπως είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο 33χρονος πρόκειται να διαφωτίσει ορισμένα γεγονότα του που συνέβησαν την νύχτα του εγκλήματος και που οδήγησαν στην δολοφονία της Καρολάιν.

Ο δικηγόρος του υπογράμμισε πως θα ομολογούσε την πράξη του στο άμεσο χρονικό διάστημα σύμφωνα με ότι του είπε ο ίδιος ο εντολέας του. 

Παράλληλα, ανέφερε πως ο 33χρονος πιλότος ζητάει συνεπιμέλεια του μωρού και από τις δύο οικογένειες 

«Δεν υπήρχε κίνητρο, ούτε είχε προσχεδιαστεί κάτι. Ήταν ένα τραγικό συμβάν σε ακραίες συνθήκες εκείνης της νύχτα» τόνισε ο κ. Παπαιωαννίδης.

Ερωτηθείς για ύπαρξη τρίτου προσώπου, ο ίδιος είπε πως με βάση την δικογραφία δεν υπήρχε κανένα τρίτο πρόσωπο ούτε διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο. 

Διαβάστε ακόμα: Γλυκά Νερά: Το θρίλερ των 38 ημερών – Σκηνοθέτησε την τραγωδία της ζωής τους

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι πρόκειται να τον δει σήμερα και ότι δεν θα γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος από την στιγμή που έχει ομολογήσει ο ίδιος. 

Πηγή: skai.gr