Γλυκά Νερά – φωτογραφία ντοκουμέντο: Έτσι έστησε τη «ληστεία» ο 33χρονος

Γλυκά Νερά – φωτογραφία ντοκουμέντο: Έτσι έστησε τη «ληστεία» ο 33χρονος

Φωτογραφία ντοκουμέντο από το κουτί του επιτραπέζιου, όπου υποστήριζε ότι «έκρυβε» τα χρήματα ο 33χρονος πιλότος στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, όταν εισέβαλαν οι υποτιθέμενοι ληστές

2' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φωτογραφία ντοκουμέντο από το κουτί του επιτραπέζιου, όπου υποστήριζε ότι «έκρυβε» τα χρήματα ο 33χονος πιλότος στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, όταν εισέβαλαν οι υποτιθέμενοι ληστές, είδε το φως της δημοσιότητας. 

Ο πιλότος κατ’ επάγγελμα, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του που τελικά κατέρρευσαν στην ανάκριση, φέρεται να υπέδειξε στους δράστες το κουτί με το επιτραπέζιο παιγνίδι όπου, όπως είπε, υπήρχαν κρυμμένα 15.000 ευρώ. 

Γλυκά Νερά – φωτογραφία ντοκουμέντο: Έτσι έστησε τη «ληστεία» ο 33χρονος-1

Ο συζυγοκτόνος αύριο, Τρίτη, οδηγείται στον ανακριτή για να απολογηθεί για τη δολοφονία της γυναίκας του, Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. 

⇒ Διαβάστε σχετικά: Γλυκά Νερά: Η ώρα του ανακριτή για τον 33χρονο συζυγοκτόνο – Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του

Το θρίλερ των 38 ημερών

Λίγο μετά τις 6 π.μ. της 11ης Μαΐου  το τηλεφωνικό κέντρο της Αμεσης Δράσης, το γνωστό «100», δέχτηκε κλήση από έναν άνδρα, ο οποίος μιλώντας με δυσκολία ζήτησε βοήθεια λέγοντας ότι ο ίδιος και η οικογένειά του είχαν πέσει θύματα ένοπλης ληστείας.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν προέκυψε εμπλοκή τρίτου προσώπου, λέει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

«Από τον τόνο της φωνής του νομίζαμε ότι επρόκειτο για ηλικιωμένο», είχε πει αργότερα αστυνομική πηγή. Αμέσως, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πήγαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, όπου ζούσαν η 20χρονη Καρολάιν, ο 33χρονος σύζυγός της και η 11 μηνών κόρη τους. 

Μπήκαν στο σπίτι και ανέβηκαν στη σοφίτα όπου βρισκόταν το υπνοδωμάτιο του ζευγαριού. Βρήκαν τον 33χρονο πεσμένο στο πλάι του κρεβατιού με τα χέρια και τα πόδια του πρόχειρα δεμένα με σχοινί, ενώ τα μάτια του και το στόμα του ήταν πρόχειρα τυλιγμένα με μονωτική ταινία, που βρήκαν στη μεζονέτα. 

Η 20χρονη Καρολάιν ήταν νεκρή, μπρούμυτα πεσμένη στο κρεβάτι και δίπλα της βρισκόταν, δίχως να κλαίει, το βρέφος της. Το πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα συγκλόνισε την κοινή γνώμη. 

Ως μια πρώτη αντίδραση μάλιστα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε προχωρήσει στην επικήρυξη των δραστών με το ποσό των 300.000 ευρώ. Οσα αποκαλύφθηκαν την Πέμπτη, όταν ύστερα από πολύωρη εξέτασή του στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη του, συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο στα ελληνικά χρονικά αστυνομικό θρίλερ, με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί άφωνη όσα εκτυλίχθηκαν στην υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα είχε αρχικά καταθέσει στους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών ο σύζυγος της Καρολάιν, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος και μοναδικός μάρτυρας της υποτιθέμενης ληστείας, οι δράστες ήταν τρεις. Είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, οι δύο με κουκούλες full face και ο τρίτος με μπαλακλάβα. Κρατούσαν πιστόλια. Μπήκαν στη μεζονέτα από παράθυρο στο ισόγειο και κρέμασαν το σκυλί από την ξύλινη κουπαστή της εσωτερικής σκάλας. 

Στη συνέχεια ανέβηκαν στη σοφίτα όπου κοιμόταν το ζευγάρι και το 11 μηνών βρέφος. Ο πιλότος κατ’ επάγγελμα, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του που τελικά κατέρρευσαν στην ανάκριση, φέρεται να υπέδειξε στους δράστες το κουτί με το επιτραπέζιο παιγνίδι όπου υπήρχαν κρυμμένα 15.000 ευρώ. 

Ισχυρίστηκε ακόμα ότι η σύζυγός του αντιστεκόταν και φώναζε καθώς και ότι οι δράστες στην προσπάθειά τους να την ακινητοποιήσουν και να την κάνουν να σωπάσει της έκλεισαν το στόμα προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο. 

⇒ Διαβάστε ακόμα: Γλυκά Νερά: Το θρίλερ των 38 ημερών – Σκηνοθέτησε την τραγωδία της ζωής τους

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή