Πανελλαδικές 2021: Τα μαθήματα που εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Πανελλαδικές 2021: Τα μαθήματα που εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται στην Υγιεινή, τον Προγραμματισμό Υπολογιστών, τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και τα Στοιχεία Μηχανών

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται σήμερα, Πέμπτη 24 Ιουνίου, με τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στην Υγιεινή, τον Προγραμματισμό Υπολογιστών, τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και τα Στοιχεία Μηχανών.

Επόμενη εξέταση αύριο, Παρασκευή 25 Ιουνίου, στις Ηλεκτρικές Μηχανές, στις Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, στη Ναυσιπλοΐα ΙΙ και στις Ναυτικές Μηχανές.

Υπενθυμίζεται, ότι υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 πμ και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8 πμ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή