ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση στη Μονή Πετράκη: «Επιμένει ότι έπρεπε να πάρει εκδίκηση», δήλωσε ο δικηγόρος του ιερέα

Ότι ο ιερέας χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας και πως ο ίδιος θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από την εισαγγελική αρχή, ανέφερε ο δικηγόρος του 37χρονου που πραγματοποίησε την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη

Επίθεση στη Μονή Πετράκη: «Επιμένει ότι έπρεπε να πάρει εκδίκηση», δήλωσε ο δικηγόρος του ιερέα

Ότι ο ιερέας χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας και πως ο ίδιος θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από την εισαγγελική αρχή, ανέφερε ο δικηγόρος του 37χρονου που πραγματοποίησε την επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. 

Διαβάστε επίσης

Επίθεση στη Μονή Πετράκη: «Μας ράντισε με καυστικό υγρό από φιάλη δύο λίτρων»

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επεσήμανε ότι ο 37χρονος είχε προαναγγείλει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αν τον αδικήσουν με την απόφαση, δεν θα μείνει στα λόγια. Ο κ. Θεοδωρόπουλος ανέφερε ότι μετά από αυτό θα έπρεπε να ληφθεί ιδιαίτερη μνεία.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο εντολέας του επιμένει ότι έπρεπε να πάρει εκδίκηση. Πρόσθεσε πως ναι μεν έχει μετανιώσει αλλά δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει. «Στη συνάντηση μου μαζί του δεν μου έδωσε την αίσθηση ότι έχει καταλάβει την πράξη του» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε πως ο 37χρονος του μετέφερε ότι παρήγγειλε το χημικό υγρό από μια εταιρεία που του είπαν ότι το συγκεκριμένο δεν μπορεί να βλάψει.

«Δεν θα τον αναλάμβανα αν έβλεπα ότι ήξερε και καταλάβαινε τι έχει κάνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του.