Γλυκά Νερά: Την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας ζητά η μητέρα της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας ζητά η μητέρα της Καρολάιν

Την αποκλειστική επιμέλεια της εγγονής της, Λυδίας, ζητά, με αίτημά της που κατέθεσε σήμερα, η μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς. Το αίτημα γνωστοποίησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αποκλειστική επιμέλεια της εγγονής της, Λυδίας, ζητά, με αίτημά της που κατέθεσε σήμερα, η μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς. Το αίτημα γνωστοποίησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Χαρμάνης ανέφερε: «Ήρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα Ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από τη μητέρα της Καρολάιν. Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές, ιδίως για την Αλόννησο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον, καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του. Συγκλονίστηκα όταν διάβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία, παρ’ όλο που είναι νεογνό, μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. Μέχρι χθες το βράδυ οι δύο πλευρές μιλούσαν και είναι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες. Ανάλογο αίτημα έχει υποβληθεί από την πλευρά της οικογένειας του κατηγορούμενου, όπως πληροφορηθήκαμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του κατηγορούμενου, σε αίτημά της, μεταξύ άλλων, ζητά επιμέλεια από κοινού και προτείνει να μοιραστεί ο χρόνος ανάμεσα στις δύο πλευρές, τον μισό χρόνο να ζει στην Αθήνα και τον άλλο μισό στην Αλόνησσο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή