Προφυλακιστέος ο 35χρονος για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας

Προφυλακιστέος ο 35χρονος για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 35χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 35χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στην 50χρονη και στην συνέχεια την έσυρε στο διαμέρισμα και για ώρες την βίαζε.

Ωστόσο δεν έπεισε τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, οι οποίοι, με σύμφωνη γνώμη, τον έκριναν προφυλακιστέο.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο κατηγορούμενος παρουσίασε αλλόκοτη συμπεριφορά, χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο, με τους αστυνομικούς να τον ακινητοποιούν και να τον βάζουν σε μια γωνία για να ηρεμήσει.

Εξάλλου, σήμερα απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους και ο φίλος του δράστη, ο οποίος φέρεται ότι τον υπέθαλπε στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Σεσημασμένος βιαστής

Τον Αύγουστο του 2015, ο 35χρονος ειχε συλληφθεί για βιασμό φοιτήτριας στην Αθήνα και σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ο δράστης είχε μπει στο σπίτι της κοπέλας, τη βίασε και την απείλησε ότι αν μιλούσε θα της έκανε κακό. Φευγοντας είχε χτυπήσει το σκύλο της . 

Αποφυλακίστηκε αρχές καλοκαιριού 2020 με βάση τις διατάξεις του προηγούμενου Ποινικού Κώδικα. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή