Διαδραστικός χάρτης: Οι κλιματιζόμενοι χώροι σε όλη την Αττική

Διαδραστικός χάρτης: Οι κλιματιζόμενοι χώροι σε όλη την Αττική

Διαδραστικός χάρτης, ο οποίος επικαιροποιείται συνεχώς με τους κλιματιζόμενους χώρους που λειτουργούν στους δήμους της Περιφέρειας Αττικής.

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχώς ανανεώνεται ο διαδραστικός χάρτης της Περιφέρειας Αττικής με τους κλιματιζόμενους χώρους σε όλους τους δήμους.

Σημειώνεται ότι ο χάρτης ενημερώνεται βάσει των στοιχείων που αποστέλλονται από τους δήμους, με τους κλιματιζόμενους χώρους που λειτουργούν για τη φιλοξενία και προστασία πολιτών από τα ακραία, καιρικά φαινόμενα (πολύ υψηλές θερμοκρασίες – καύσωνας).

Με βάση την πρόβλεψη της ΕΜΥ για τις θερμοκρασίες στην Αττική, οι μέγιστες θερμοκρασίες που θα σημειωθούν την Πέμπτη (01-07-2021) και την Παρασκευή (02-07-2021) θα φτάσουν τους 40 και κατά τόπους 41 βαθμούς Κελσίου. Πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από το Σάββατο.

Διαβάστε επίσης⇒ Ακόμη και στους 44 βαθμούς η θερμοκρασία την Πέμπτη

Πατώντας στο εικονίδιο πάνω αριστερά, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την περιφερειακή ενότητα που τον ενδιαφέρει και στη συνέχεια να δει τόσο στον χάρτη, όσο και στη λίστα που θα εμφανιστεί τους κλιματιζόμενους χώρους. Πατώντας πάνω σε ένα σημείο, έχει τη δυνατότητα να δει τα στοιχεία επικοινωνίας και τις ώρες λειτουργίας.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή