Χρήστος Παππάς: Συνελήφθη ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής

Χρήστος Παππάς: Συνελήφθη ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής

Καταζητείτο από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης - Εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, όπου φέρεται να φιλοξενούνταν - Την επιχείρηση σύλληψής του πραγματοποίησε η Αντιτρομοκρατική.

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης ο Χρήστος Παππάς.

Ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής εντοπίστηκε σε διαμέρισμα – κρησφύγετο στην περιοχή του Ζωγράφου από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. 

Κατά πληροφορίες, φέρεται να τον φιλοξενούσε μια 52χρονη Ουκρανή με ελληνική υπηκοότητα. η οποία ήταν υποψήφια με την παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του 2019

Πώς στήθηκε η επιχείρηση 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η πληροφορία ότι ο Χρήστος Παππάς βρισκόταν στο εν λόγω διαμέρισμα έφτασε στην ΕΛ.ΑΣ. πριν από περίπου μία εβδομάδα. 

Ξεκίνησε έτσι μυστική επιχείρηση από την Αντιτρομοκρατική, που έθεσε υπό παρακολούθηση το σημείο.

Στο διάστημα που μεσολάβησε οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν την παρουσία του, παρότι ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε βγει από το σπίτι. 

Εν τέλει, σήμερα οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν έφοδο στο διαμέρισμα και τον συνέλαβαν. 

Μεταφέρθηκε στη συνέχεια στα κρατητήρια της Υπηρεσίας, στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ και το πρωί θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Παππάς καταζητείτο από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν μαζί με άλλα κορυφαία στελέχη της Χρυσής Αυγής είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή