Ποινική δίωξη στην γυναίκα που φιλοξενούσε τον Χρήστο Παππά

Ποινική δίωξη στην γυναίκα που φιλοξενούσε τον Χρήστο Παππά

Παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία απήγγειλε ο Εισαγγελέας στην 52χρονη γυναίκα στο σπίτι της οποίας στην περιοχή του Ζωγράφου συνελήφθη ο φυγόποινος για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή Χρήστος Παππάς.

Η 52χρονη, ουκρανικής καταγωγής, που έχει αναπτύξει πολιτική δράση στον χώρο που κινείται η Χρυσή Αυγή, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της παραπέμφθηκε σε δίκη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Ποινική δίωξη στην γυναίκα που φιλοξενούσε τον Χρήστο Παππά-1

Στο Δομοκό ο Παππάς

Στις φυλακές του Δομοκού, όπου θα εκτίσει την ποινή του, οδηγείται ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου. Ο καταδικασμένος ως μέλος της διευθυντικής ομάδας του ναζιστικού μορφώματος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών στο Εφετείο προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα της ποινής των 13 ετών και 3 μηνών που του επιβλήθηκε για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Ποινική δίωξη στην γυναίκα που φιλοξενούσε τον Χρήστο Παππά-2

«Ήθελε να παραδοθεί», ανέφερε σε δήλωσή του για τον φυγόποινο μέχρι χθες το βράδυ εντολέα του ο συνήγορος του Χρήστου Παππά, Περικλής Σταυριανάκης και πρόσθεσε πως όλο αυτό το διάστημα «νομίζω πως βρισκόταν στην Αθήνα». Όπως υποστήριξε ο κ. Σταυριανάκης, ο Χρήστος Παππάς «ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός από το συγκεκριμένο σπίτι. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ήθελε να παραδοθεί, μου είχε στείλει μαθαίνω ένα γράμμα αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα, ακόμη δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Νομίζω πως βρισκόταν στην Αθήνα». Ο ίδιος συμπλήρωσε πως ο εντολέας του θα μεταχθεί στις φυλακές Δομοκού.

Σημειώνεται, ότι στις συγκεκριμένες φυλακές κρατούνται οι καταδικασθέντες χωρίς αναστολή πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πλην του Αρτέμη Ματαθαιόπουλου, που κρατείται όπως και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, στις φυλακές Μαλανδρίνου. [Διαβάστε]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή