Κρήτη: Θερμοπληξία και εξάντληση τα αίτια θανάτου της Γαλλίδας τουρίστριας

Κρήτη: Θερμοπληξία και εξάντληση τα αίτια θανάτου της Γαλλίδας τουρίστριας

Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη Βιολέτ Γκιγκανό βρέθηκε νεκρή μέσα σε χαράδρα σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το Ελαφονήσι

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θερμοπληξία και εξάντληση ήταν τα αίτια θανάτου της 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας, όπως συμπέρανε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιατροδικαστής Ρεθύμνου μετά τη νεκροψία νεκροτομή. 

Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη Βιολέτ Γκιγκανό βρέθηκε νεκρή την περασμένη Πέμπτη μέσα σε χαράδρα σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το Ελαφονήσι.

Την τελευταία φορά που επικοινώνησε με τους γονείς της στην Γαλλία, ήταν στις 24 Ιουνίου, οπότε τους ενημέρωσε ότι σκοπεύει να επισκεφθεί το Ελαφονήσι.

Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της, το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά τον συναγερμό που σήμαναν οι γονείς της νοσηλεύτριας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Νάντης.

Επρόκειτο να επιστρέψει στην πατρίδα της στις 28 Ιουνίου και το γεγονός ότι δεν ταξίδευσε, καθώς επίσης για μέρες δεν είχε δώσει καθόλου σημεία ζωής, θορύβησε τους οικείους της που ήρθαν σε επαφή με τις ελληνικές αρχές για να καταγγείλουν την εξαφάνιση της γυναίκας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή