Μητσοτάκης: Στα 4 εκατ. οι πλήρως εμβολιασθέντες

Μητσοτάκης: Στα 4 εκατ. οι πλήρως εμβολιασθέντες

Πάνω από 5 εκατομμύρια οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού με τη μία δόση

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα και με τις δύο δόσεις, όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα social media, προτρέποντας εκ νέου τους πολίτες να κλείσουν ραντεβού.

Όπως σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, 5 εκατ. πολίτες μας έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον 1 δόση και από αυτούς τα 4 εκατομμύρια είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό «σήμερα οι συμπολίτες μας που έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον 1 δόση έφτασαν τα 5 εκατομμύρια! Από αυτούς, τα 4 εκατομμύρια είναι πλήρως εμβολιασμένοι».

Ο πρωθυπουργός προέτρεψε εκ νέου τους πολίτες να εμβολιαστούν και σημείωσε: «Κάθε μέρα, χιλιάδες Έλληνες γίνονται μέρος της μεγάλης εθνικής προσπάθειας για τη θωράκιση της δημόσιας υγείας. Κλείσε κι εσύ το ραντεβού σου. https://emvolio.gov.gr/».

Το νέο σποτ για τον εμβολιασμό

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε τo νέο σποτ για την προώθηση της εμβολιαστικής εκστρατείας.

«Είναι στο χέρι μας να προστατέψουμε την υγεία μας. Το ραντεβού για το εμβόλιο είναι ραντεβού ζωής. Κλείστε το δικό σας εδώ: emvolio.go.gr», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάρτησή του, προσθέτοντας:

«Η διαφορά ανάμεσα στο να χαρούμε ή να χαλάσουμε αυτό το καλοκαίρι είναι ένα εμβόλιο. Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος να χτίσουμε την ανοσία που χρειαζόμαστε. Και η ανοσία όλων μας ξεκινάει από την προσωπική ανοσία του καθενός από εμάς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή