Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για καταστροφές στο πάρκο Λευκού Πύργου

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για καταστροφές στο πάρκο Λευκού Πύργου

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης για καταστροφές που σημειώθηκαν στο πάρκο του Λευκού Πύργου

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης για καταστροφές που σημειώθηκαν στο πάρκο του Λευκού Πύργου.

Κάτοικοι του ιστορικού κέντρου είδαν χθες βράδυ να κόβονται δέντρα, να τσιμεντώνεται τμήμα από το παρτέρι του πάρκου και να ανοίγονται μεγάλες τρύπες, ώστε να τοποθετηθούν κίονες και άλλες κατασκευές.

Το θέμα δημοσιοποίησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» Σπύρος Βούγιας, ο οποίος ενημέρωσε τόσο τη δημοτική αστυνομία όσο και την αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης για το συμβάν.

Έπειτα από αυτοψία στον χώρο, διαπιστώθηκε πως τις εργασίες εκτελούσε ιδιοκτήτης καταστήματος τυχερών παιχνιδιών που διαθέτει και άδεια αναψυκτηρίου.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του κεντρικού δήμου Σωκράτης Δημητριάδης, «χωρίς άδεια και έγκριση κατέστρεψαν το παρτέρι. Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά ορισμένων συμπολιτών μας. Η κατασκευή είναι αυθαίρετη και καταπατά το δημόσιο χώρο».

Ο κ. Δημητριάδης μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της Αριστοτέλους και υπέβαλε το μεσημέρι μήνυση για διακεκριμένη φθορά δημόσιας περιουσίας.

Κλιμάκιο της υπηρεσίας Πρασίνου μεταβαίνει στο πάρκο για να κατεδαφίσει την κατασκευή με τους κίονες και να αποκαταστήσει τις ζημιές στο παρτέρι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Πελώνη: Την επόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού

Μεγάλη προσέλευση πολιτών για rapid test στα Νότια Προάστια

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή