Πανελλαδικές 2021: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων

Πανελλαδικές 2021: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων

Αναρτήθηκαν σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας οι βαθμολογίες για τους περισσότερους από 100.000 υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναρτήθηκαν σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας οι βαθμολογίες για τους περισσότερους από 100.000 υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Διαβάστε επίσης

Πανελλαδικές 2021: Επτά στους δέκα μαθητές θα πάρουν τη βαθμολογία στο κινητό τους

Οι καταστάσεις στα λύκεια περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία. 

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. 

Πανελλαδικές 2021: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων-1

Φέτος, όσοι υποψήφιοι το είχαν αιτηθεί στην ειδική εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr. έλαβαν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή