Ηλεία: Οκτάχρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Αναζητείται ο οδηγός

Ηλεία: Οκτάχρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Αναζητείται ο οδηγός

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πάτρας νοσηλεύεται ένα οκτάχρονο παιδί, το οποίο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην κοινότητα Κέντρου της Ηλείας

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πάτρας νοσηλεύεται ένα οκτάχρονο παιδί, το οποίο παρασύρθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, από αυτοκίνητο στην κοινότητα Κέντρου της Ηλείας.

Η αστυνομία αναζητεί τον οδηγό του οχήματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας παρέσυρε και τραυμάτισε τον οκτάχρονο, ο οποίος αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου.

Εκεί οι γιατροί έκριναν πως το παιδί, λόγω των τραυμάτων που έφερε, έπρεπε να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησε η Τροχαία για το περιστατικό, βρέθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον οκτάχρονο, ενώ αναζητείται ο οδηγός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή