Ζάκυνθος: Βρετανίδες τουρίστριες με κορωνοϊό το έσκασαν από το ξενοδοχείο καραντίνας

Ζάκυνθος: Βρετανίδες τουρίστριες με κορωνοϊό το έσκασαν από το ξενοδοχείο καραντίνας

Οι τέσσερις κοπέλες, οι οποίες τις προηγούμενες ημέρες έφεραν ήπια συμπτώματα, υποβλήθηκαν σε rapid test και βρέθηκαν θετικές στον ιό

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερις Βρετανίδες τουρίστριες στη Ζάκυνθο, οι οποίες είχαν διαγνωστεί θετικές στον κορωνοϊό, το έσκασαν από το ξενοδοχείο καραντίνας στο Κερί για να πετάξουν πίσω στη χώρα τους.

Οι τέσσερις κοπέλες, οι οποίες τις προηγούμενες ημέρες έφεραν ήπια συμπτώματα, υποβλήθηκαν σε rapid test και βρέθηκαν θετικές στον ιό. Στην συνέχεια, βάσει πρωτοκόλλου, μεταφέρθηκαν στο εν λόγω ξενοδοχείο.

Από το ξενοδοχείο, αντιλήφθηκαν ότι οι τέσσερις Βρετανίδες λείπουν από τα δωμάτιά τους. Στη συνέχεια, ειδοποίησαν τον ΕΟΔΥ και αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου.

Έτσι, όταν έφθασαν στο αεροδρόμιο του νησιού, τις περίμεναν αστυνομικοί, οι οποίοι τις οδήγησαν σε ειδική αίθουσα του αεροδρόμιου. Από εκεί με ασθενοφόρα οδηγήθηκαν ξανά στο ξενοδοχείο καραντίνας.

Με πληροφορίες από ΕΡΜΗΣnews

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή