Απειλές, βιασμούς, ξυλοδαρμούς περιγράφει στην κατάθεσή της η 18χρονη

Απειλές, βιασμούς, ξυλοδαρμούς περιγράφει στην κατάθεσή της η 18χρονη

«Με απείλησε με ένα μαχαίρι λέγοντάς μου να κάνω αυτά που μου λέει, αλλιώς θα με σκοτώσει»

2' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οργανωμένο κύκλωμα μαστροπών κρύβεται πίσω από την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης 18χρονης από αστυνομικό, που αποκαλύφθηκε το Σάββατο στην Ηλιούπολη. Τα πρόσωπα που φέρονται να μετέχουν σε αυτό κατονόμασε η νεαρή κοπέλα στην κατάθεση που έδωσε το βράδυ του Σαββάτου στα στελέχη της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων. Ο ένας μάλιστα από τους υπόπτους, 32 ετών, συνελήφθη τη Δευτέρα με τη διαδικασία του αυτοφώρου κατηγορούμενος για εμπορία ανθρώπων και κατοχή ναρκωτικών.

Για εμπορία ανθρώπων κατηγορείται και ένας 40χρονος, τον οποίο επίσης κατονόμασε η 18χρονη. Για τον μεν πρώτο, από την κατάθεση της κοπέλας, που τέθηκε υπόψη της «Κ», προκύπτει ότι την εξέδιδε προ διετίας και για διάστημα 6 μηνών. «Πριν από δύο χρόνια, στα 16 μου και για περίπου έξι μήνες μού έκλεινε ραντεβού με φίλους του», κατέθεσε η 18χρονη.

Για τον 40χρονο, αντίστοιχα, είπε ότι διατηρεί φιλική σχέση με τον αστυνομικό καθώς και ότι μέσω στενού συγγενικού του προσώπου έχει υπό τη διαχείρισή του οίκους ανοχής και την ιστοσελίδα των ερωτικών ραντεβού μέσω της οποίας την εξέδιδαν τον τελευταίο ενάμιση μήνα. «Αυτοί οι δύο ουσιαστικά είναι τα αφεντικά, κανονίζουν τις δουλειές και διαχειρίζονται το site», κατέθεσε η 18χρονη. Η νεαρή κοπέλα περιέγραψε ότι σύναψε δεσμό με τον αστυνομικό πριν από ενάμιση μήνα καθώς και ότι μία εβδομάδα μετά τη γνωριμία τους συγκατοίκησαν στο σπίτι του στην Ηλιούπολη. Οταν όμως εκείνη εξέφρασε την επιθυμία της να εργαστεί σε καφετέρια, ο 39χρονος την εξανάγκασε να εργαστεί ως εκδιδόμενη απειλώντας τη ότι σε διαφορετική περίπτωση «θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου».

Κατέθεσε ακόμα ότι στα ερωτικά ραντεβού τη μετέφερε ένα άτομο ονόματι Γιάννης, που της συστήθηκε ως στρατιωτικός, καθώς και ότι στο σπίτι του 39χρονου αστυνομικού έδινε το «παρών» ο ιδιοκτήτης καφέ στα νότια προάστια που προμήθευε τον αστυνομικό με κοκαΐνη. Η ίδια είπε ότι δεν έκανε χρήση ναρκωτικών και αποκάλυψε ότι το σπίτι του 39χρονου επισκέπτονταν ακόμα πέντε κοπέλες οι οποίες εκδίδονταν μέσω της ιστοσελίδας του κυκλώματος. Η άτυχη κοπέλα περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι ο αστυνομικός τη χτυπούσε και τη βίαζε συστηματικά, ότι δεν την άφηνε να βγαίνει από το σπίτι παρά μόνο για να αγοράσει τσιγάρα και καφέ, καθώς και ότι απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει.

«Με χτύπησε στο πρόσωπο και στα πόδια με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ μου έκοψε τα μαλλιά και έχυσε πάνω μου ένα μπουκάλι στοματικό διάλυμα. (…) Με απείλησε με ένα μαχαίρι λέγοντάς μου να κάνω αυτά που μου λέει, αλλιώς θα με σκοτώσει», περιέγραψε η 18χρονη ενώπιον των αστυνομικών. Τελικά το άτυχο κορίτσι αποφάσισε να το βάλει στα πόδια το πρωί του Σαββάτου ζητώντας βοήθεια από τους υπαλλήλους ενός καφέ κοντά στο σπίτι του 39χρονου στην Ηλιούπολη. Ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., με τη γνωστή περαιτέρω εξέλιξη. Ενώπιον των αστυνομικών αποκάλυψε ότι ο πατέρας της τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών απειλώντας την ότι «θα με διώξει από το σπίτι και δεν θα έχω να φάω».

Είπε ότι τη βίασε πάνω από 30 φορές εν αγνοία της μητέρας και του αδελφού της. Ο πατέρας της 18χρονης πάντως αρνείται τις κατηγορίες, προβάλλοντας ουσιαστικά τον ισχυρισμό ότι η κόρη του τον καταγγέλλει επειδή υπήρξε αυστηρός γονιός. Χθες πάντως, μετά την απολογία τους ενώπιον του ανακριτή, ο 39χρονος αστυνομικός και ο πατέρας της 18χρονης κρίθηκαν προφυλακιστέοι και αναμένεται να πάρουν τον δρόμο για τη φυλακή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή