Φολέγανδρος: Πνιγμός η αιτία θανάτου της 26χρονης

Φολέγανδρος: Πνιγμός η αιτία θανάτου της 26χρονης

Νωρίτερα, τη δολοφονία της 26χρονης ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος σύντροφός της

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ζωντανή ήταν όταν έπεσε στη θάλασσα η 26χρονη, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή Λυγαριά στη Φολέγανδρο, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός, με την 26χρονη να έχει πολλαπλές κακώσεις στο σώμα της, πιθανώς από την πτώση της στα βράχια, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση.

Νωρίτερα, τη δολοφονία της 26χρονης ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος σύντροφός της.

Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Νάξου.

Τι κατέθεσε ο 30χρονος

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 30χρονος δήλωσε ότι το ζευγάρι διαπληκτίστηκε εντός του οχήματός τους, το οποίο βρισκόταν εν κινήσει, με το αυτοκίνητο τελικά να οδηγείται εκτός δρόμου, σε βράχια, την Παρασκευή.

Ο διαπληκτισμός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνεχίστηκε και εκτός του οχήματος. O 30χρονος φέρεται να είπε ότι έσπρωξε την 26χρονη, η οποία έπεσε από βράχια, καταλήγοντας στη θάλασσα.

Οι αρχές αναζητούσαν για ώρες τον 30χρονο, ο οποίος όταν εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή το βράδυ του Σαββάτου απείλησε πως θα αυτοκτονήσει, ενώ όσα έλεγε ήταν ακατάληπτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, μια γυναίκα είδε τον άνδρα να περιφέρεται σε κακή κατάσταση χθες Σάββατο το βράδυ σε βραχώδη περιοχή στη Λυγαριά και ενημέρωσε την Αστυνομία και το Λιμενικό, στελέχη των οποίων έσπευσαν στο σημείο.

Ο 30χρονος, ο οποίος είχε πάει στην Φολέγανδρο με την άτυχη κοπέλα για να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ, μόλις είδε τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς άρχισε να τους πετάει πέτρες, να βρίζει και να φωνάζει «φταίει η κακιά στιγμή».

Ο 30χρονος και η 26χρονη, και οι δύο με καταγωγή από την Κορινθία, βρίσκονταν στη Φολέγανδρο από τις 13 Ιουλίου.

Τελευταίες ειδήσεις

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

ΥΠΕΞ: Η Τουρκία διαστρεβλώνει την πραγματικότητα

Φολέγανδρος: Ο 30χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της 26χρονης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή