«Εμβολιαζόμαστε όλοι και όλες»: Σποτ του ΕΚΠΑ για την ανάγκη εμβολιασμών

«Εμβολιαζόμαστε όλοι και όλες»: Σποτ του ΕΚΠΑ για την ανάγκη εμβολιασμών

Την προσπάθειά του για να εμβολιαστούν οι φοιτητές του, και κατ’ επέκταση οι νέοι, εντείνει το Πανεπιστήμιο Αθηνών

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την προσπάθειά του για να εμβολιαστούν οι φοιτητές του, και κατ’ επέκταση οι νέοι, εντείνει το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μάλιστα το ΕΚΠΑ έφτιαξε spot, για την ανάγκη των εμβολιασμών. «Βγαίνουμε έξω σήμερα, ερχόμαστε πιο κοντά με ασφάλεια και αφήνουμε τον κορωνοϊό στο χθες! Εμβολιαζόμαστε όλοι και όλες τώρα. Είναι στο “χέρι” μας» το μήνυμα του spot που παρουσιάζει η «Κ».

Για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά το ΕΚΠΑ έχει αποφασίσει ελευθέρας στα μαθήματα για τους εμβολιασμένους φοιτητές. Συγκεκριμένα, η Σύγκλητος του ιδρύματος σε ανακοίνωσή της που υπογράφεται από τον πρύτανη του ιδρύματος κ. Θάνο Δημόπουλο, ορίζει ότι τα μαθήματα, τα εργαστήρια, οι κλινικές, οι ανασκαφές και η πρακτική άσκηση των φοιτητών θα πραγματοποιηθούν διά ζώσης. Όσο για την πρόσβαση στους χώρους των μαθημάτων (αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια κ.λπ.) και στις γραμματείες θα πραγματοποιείται με χρήση μάσκας και θα επιτρέπεται σε εμβολιασμένους ή σε άτομα με αρνητικό αποτέλεσμα rapid-test ή PCR test.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή