Φολέγανδρος: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 26χρονης – «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά»

Φολέγανδρος: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 26χρονης – «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά»

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε η κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στον τόπο καταγωγής της στο Βέλο Κορινθίας.

Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη κοπέλα που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο φίλο της.

Τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς της και τα τρία αδέλφια της, ενώ την ώρα που έφτανε η σορός της κοπέλας στην εκκλησία, κάποιοι κρατούσαν ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά – Όχι άλλοι νταήδες», καθώς – όπως ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ.- ο καθ’ ομολογίαν δράστης ήταν επιθετικός.

Σημειώνεται πως ο 30χρονος που ομολόγησε ότι έσπρωξε από τα βράχια και έριξε στη θάλασσα τη φίλη του Γαρυφαλλιά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Μητέρα Γαρυφαλλιάς: Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της 26χρονης, η οποία έπεσε θύμα δολοφονίας.

«Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες» δήλωσε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. «Ας μεγαλώσουμε τα αγόρια μας διαφορετικά. Καμία άλλη μάνα να μην το ζήσει αυτό» πρόσθεσε.

Μιλώντας για την κόρη της, ανέφερε ότι ήταν «ένα αξιόλογο πλάσμα, ένας επιστήμονας, δώρο για την οικογένεια και τα αδέρφια της» και τόνισε πως θα ήθελε να της πει μια τελευταία φορά ότι την αγαπά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή