Φολέγανδρος: Εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Νάξου ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος

Φολέγανδρος: Εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Νάξου ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Νάξου φέρεται να μεταφέρθηκε χθες το βράδυ ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνήγοροι υπεράσπισής του έφτασαν νωρίς το πρωί στο κέντρο υγείας, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και απομονωμένος, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάστασή του.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν στην «Κ» πως ο σκοπός εντόπισε στις 20.00 το βράδυ της Τετάρτης τον 30χρονο πεσμένο στο πάτωμα του κρατητηρίου και μεταφέρθηκε με όχημα της αστυνομίας στο Κ.Υ. του νησιού. 

Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές από την αυτοψία στο σημείο δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος που να υποδεικνυεί απόπειρα αυτοκτονίας από μέρους του καθ’ ομολογίαν δράστη του εγκλήματος στη Φολέγανδρο. 

Παράλληλα, ανέφεραν πως ο 30χρονος είχε «παράξενη» συμπεριφορά στο νοσοκομείο, η οποία κατά τους γιατρούς παραπέμπει σε επιληπτική κρίση

Να σημειωθεί πως ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στις 10 το πρωί στον ανακριτή για να απολογηθεί, ωστόσο κάτι τέτοιο θα κριθεί πλέον από τους γιατρούς.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή