Ζάκυνθος: 55χρονος απείλησε πυροσβέστες με μαχαίρι

Ζάκυνθος: 55χρονος απείλησε πυροσβέστες με μαχαίρι

Άνδρας 55 ετών εισέβαλε το βράδυ της Πέμπτης στο κτίριο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ζακύνθου και σε κατάσταση υστερίας, κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι στο χέρι, άρχισε να απειλεί τους πυροσβέστες

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άνδρας 55 ετών εισέβαλε το βράδυ της Πέμπτης στο κτίριο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ζακύνθου και σε κατάσταση υστερίας, κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι στο χέρι, άρχισε να απειλεί τους πυροσβέστες της βάρδιας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 55χρονος -ζακυνθινής καταγωγής- κινήθηκε κατά των πυροσβεστών ενώ μόλις είδε τον οδηγό του διοικητή της Π.Υ., του επιτέθηκε απειλώντας τη ζωή του.

Παρέμβαση των συναδέλφων του πυροσβέστη απέτρεψε την επίθεση.

Ακολούθως, ο 55χρονος πήρε το αμάξι του, σε έξαλλη κατάσταση, και τράπηκε σε φυγή.

Η αιτία της επίθεσης φαίνεται να είναι η σύλληψη του αδερφού του 55χρονου, πριν περίπου ένα χρόνο περίπου, με την κατηγορία του εμπρησμού.

Σε βάρος του 55χρονου υποβλήθηκε μήνυση και κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία με την Αστυνομία να αναζητά όλο το βράδυ τον δράστη, οποίος εντοπίστηκε σε αποθήκη που διαθέτει στο βουνό του Σκοπού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κατασχέθηκε και το μαχαίρι.

Ο 55χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή