Αντετοκούνμπο: Αύριο στις 20:00 η επιστροφή στα Σεπόλια

Αντετοκούνμπο: Αύριο στις 20:00 η επιστροφή στα Σεπόλια

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα επιστρέψει στα Σεπόλια, αύριο, έχοντας μαζί του το τρόπαιο του NBA

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα επιστρέψει στα Σεπόλια, έχοντας μαζί του το τρόπαιο του NBA.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, χθες, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο είχαν δηλώσει πως θα πάνε στην παλιά τους γειτονιά με το «Larry O’Brien».

Διαβάστε επίσης⇒ Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τρόπαιο του NBA και …μπασκετάκι στα Σεπόλια

Σήμερα, ο Giannis ανακοίνωσε την ώρα και την ημέρα του «πολυπόθητου» ραντεβού. «Αύριο 8 το απόγευμα. Σεπόλια» έγραψε σε ιστορία που κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Αντετοκούνμπο: Αύριο στις 20:00 η επιστροφή στα Σεπόλια-1

Κατά τις δηλώσεις τους προς τους δημοσιογράφους, στο «Ελ. Βενιζέλος», Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο τόνισαν πως δυσκολεύονται ακόμη και τώρα να πιστέψουν αυτό που πέτυχαν με το Μιλγουόκι, ενώ ο Greek Freak τόνισε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στα Σεπόλια, στο γηπεδάκι της γειτονιάς που μεγάλωσε, μαζί με το τρόπαιο των Μπακς και θα περιμένει τα παιδιά που θέλουν να του σφίξουν το χέρι.

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, όλους όσοι μας στήριξαν για να πάμε στο ΝΒΑ και να ζήσουμε το όνειρό μας. Είμαστε χαρούμενοι που γυρίσαμε για να δούμε τους φίλους μας και την οικογένειά μας. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να φέρουμε το Κύπελλο μαζί, γιατί ήταν ολόκληρη διαδικασία. Είμαι πολύ χαρούμενος που ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο είναι στην Ελλάδα. Είναι κάτι απίστευτο. Δεν ξέρω πόσες ημέρες θα μείνουμε, αλλά σίγουρα θα το πάω πίσω στα Σεπόλια, στου Ζωγράφου, στα μέρη που μεγαλώσαμε».

Διαβάστε επίσης⇒Ανακατασκευάζονται τα γήπεδα των Σεπολίων προς τιμήν του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Σχετικά με την επίτευξη του στόχου της κατάκτησης του τίτλου του πρωταθλητή ΝΒΑ, ο ΜVP των τελικών, Γιάννης Αντετοκούνμπο, επεσήμανε: «Είναι μία απίστευτη διαδρομή. Είχα ανθρώπους δίπλα μου που με βοήθησαν, με πίστεψαν πως μπορώ να γίνω καλύτερος. Το να είσαι πρωταθλητής ΝΒΑ είναι συγκλονιστικό συναίσθημα. Το καλύτερο συναίσθημα που έχω βιώσει έως σήμερα είναι η στιγμή που έγινα πατέρας και τώρα ετοιμάζομαι να γίνω ξανά πατέρας. Όλη αυτή η διαδρομή είναι τρελή. Αν μου έλεγες κάτι τέτοιο πριν από οκτώ χρόνια, θα σου έλεγα ότι είσαι τρελός. Με σκληρή δουλειά, δεν σταματάμε. Δεν έχουμε σταματήσει ως οικογένεια. Αυτό το ζήσαμε σε όλη μας τη ζωή. Βλέπαμε τους γονείς μας να δουλεύουν κάθε ημέρα. Για να μας μεγαλώσουν και να μας ταΐσουν. Το να έχουμε κάνει τόσα πράγματα, δεν σταματάμε. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Οι γονείς μας δεν σταμάτησαν. Αυτή η διαδρομή είναι απίστευτη. Όλα αυτά που έρχονται, όλα τα καλά, τα λεφτά, οι φίλοι, να είσαι σε διαφημίσεις έρχονται μόνο με ένα πράγμα με τη σκληρή δουλειά. Δεν υπάρχει τίποτα χωρίς σκληρή δουλειά. Δεν ξέρω ποιο είναι το ταβάνι μου. Μόνο που δουλεύω σκληρά κάθε χρόνο. Κάθε σεζόν ξεπερνάμε αυτό που κάναμε την προηγούμενη. Δεν ξέρω αν θα κατακτήσουμε άλλο πρωτάθλημα».

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή