Πού εντοπίζονται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

Πού εντοπίζονται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε Βαρυμπόμπη και Εύβοια εντοπίζονται αυτήν την ώρα τα προβλήματα ηλεκτροδότησης των καταναλωτών, εξαιτίας των βλαβών που έχει υποστεί το δίκτυο διανομής από τις πυρκαγιές.

Ειδικότερα, στη Βαρυμπόμπη συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται από το πρωί για την αποκατάσταση γραμμής μέσης τάσης που τροφοδοτεί την περιοχή, ενώ στην Εύβοια χωρίς ρεύμα παραμένουν τέσσερις οικισμοί, επίσης εξαιτίας της πυρκαγιάς στην περιοχή.

Σποραδικές διακοπές μικρής διάρκειας σημειώθηκαν νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας και το Περιστέρι.

Στην Κω και την Κάλυμνο, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, εφαρμόζεται το πρόγραμμα περικοπών στην ηλεκτροδότηση, καθώς οι τοπικές μονάδες παραγωγής, εξαιτίας και των υψηλών θερμοκρασιών που μειώνουν την απόδοσή τους, δεν επαρκούν για την κάλυψη της ζήτησης.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της συντονισμένης προσπάθειας για την εύρυθμη λειτουργία του ηλεκτρικού συστήματος της Κω – Καλύμνου, ο ΔΕΔΔΗΕ παρακαλεί θερμά τους καταναλωτές να περιορίσουν την άσκοπη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, ειδικά για τις ώρες αιχμής 12:00 – 14:00 και 19:00 – 23:00.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή