ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκοψαν τα καλώδια γεννήτριας ψυγείων στο εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε χθες το εμβολιαστικό κέντρο του Περιστερίου, καθώς άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια στη γεννήτρια των ψυγείων, με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος να καταστραφούν χιλιάδες εμβόλια

Έκοψαν τα καλώδια γεννήτριας ψυγείων στο εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε χθες το εμβολιαστικό κέντρο του Περιστερίου, καθώς άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια στη γεννήτρια των ψυγείων, με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος να καταστραφούν χιλιάδες εμβόλια.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε χθες, με αφορμή τις πτώσεις στην τάση του ρεύματος εξαιτίας των πυρκαγιών, η γεννήτρια που είχε προβλεφθεί να μπει σε λειτουργία σε αντίστοιχες περιπτώσεις ή εάν υπήρχε διακοπή ρεύματος, δεν πήρε ποτέ μπροστά.

Οι υπεύθυνοι του κέντρου αφότου ήλεγξαν τη γεννήτρια, παρατήρησαν ότι τα τέσσερα καλώδια, μήκους τεσσάρων μέτρων και διαμετρήματος 2,5 εκατοστών, που συνέδεαν τη γεννήτρια με το κέντρο ήταν κομμένα. 

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία ενώ την έρευνα έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, η οποία εξετάζει αν πίσω από την υπόθεση βρίσκονται άγνωστοι (Ρομά σύμφωνα με την Αστυνομία) που ήθελαν να πάρουν τα καλώδια ή πρόκειται για υπόθεση δολιοφθοράς.