ΕΥΔΑΠ: Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στην πλειοψηφία των βορείων προαστίων

ΕΥΔΑΠ: Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στην πλειοψηφία των βορείων προαστίων

Σε μερική αποκατάσταση της υδροδότησης στη Βόρεια Αττική έχει προχωρήσει η ΕΥΔΑΠ, μετά από την άμεση κινητοποίηση των συνεργείων της Εταιρείας

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μερική αποκατάσταση της υδροδότησης στη Βόρεια Αττική έχει προχωρήσει η ΕΥΔΑΠ, μετά από την άμεση κινητοποίηση των συνεργείων της Εταιρείας.  

Συγκεκριμένα, η υδροδότηση της πλειοψηφίας των βορείων προαστίων, με εξαίρεση τον Άγιο Στέφανο, το Πολυδένδρι καθώς και κάποιες περιοχές με μεγάλο υψόμετρο, έχει αποκατασταθεί.

Δεδομένου ότι η υδροδότηση των παραπάνω περιοχών γίνεται έχοντας θέσει σε λειτουργία εφεδρικά συστήματα τροφοδότησης, η ΕΥΔΑΠ συνιστά στους κατοίκους των παραπάνω περιοχών να καταναλώνουν νερό με τη μέγιστη δυνατή σύνεση.

Τα συνεργεία της Εταιρείας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η όχληση των καταναλωτών και να αποκατασταθεί πλήρως η υδροδότηση στο σύνολο των περιοχών της Αττικής. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή