Φωτιές: Στο νοσοκομείο ένας πυροσβέστης – Πρώτες βοήθειες σε επτά άτομα από την Πολιτική Προστασία

Φωτιές: Στο νοσοκομείο ένας πυροσβέστης – Πρώτες βοήθειες σε επτά άτομα από την Πολιτική Προστασία

Πυροσβέστης έχει υποστεί κατάγματα μετά από πτώση με μοτοσυκλέτα, ενώ επτά άτομα αντιμετώπιζαν ήπια αναπνευστικά προβλήματα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κατάγματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χαλκίδας ένας πυροσβέστης, ενώ στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε επτά άτομα από την Πολιτική Προστασία που αντιμετώπιζαν ήπια αναπνευστικά προβλήματα.

Ειδικότερα, ένας πυροσβέστης, μετά από πτώση από μοτοσυκλέτα, νοσηλεύεται με κατάγματα στην κλείδα και στα πλευρά και ελαφριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Δύο γιατροί από το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου που έχει εκκενωθεί, παραμένουν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε ασφαλές σημείο, στην περιοχή της πυρκαγιάς, προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εφόσον χρειαστεί, στους πυροσβέστες που επιχειρούν.

⇒ Διαβάστε επίσης: Πυροσβεστικά τανκς: Στη μάχη με τις φλόγες οι «Κένταυροι» – Ο διευθυντής των τεχνικών στην «Κ»

Επίσης, επτά άτομα από την Πολιτική Προστασία προσήλθαν στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας με ήπια αναπνευστικά προβλήματα. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Γιατρός από το Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη μετέβη σε δομή φιλοξενίας στη Σκάλα Λακωνίας, προκειμένου να εξετάσει ηλικιωμένους οι οποίοι εγκατέλειψαν τις εστίες τους, λόγω εκκένωσης. Κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή μίας ηλικιωμένης με καρδιοαναπνευστικά προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Μολάων όπου και νοσηλεύεται.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή