Συλλήψεις για εμπρησμούς σε Μεσσηνία και Πέραμα

Συλλήψεις για εμπρησμούς σε Μεσσηνία και Πέραμα

Συνελήφθη σήμερα το πρωί 71χρονος, σε τοπική κοινότητα του δήμου Πύλου – Νέστορος Μεσσηνίας. Τρεις νεαροί συνελήφθησαν και στο Πέραμα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη σήμερα το πρωί 71χρονος, σε τοπική κοινότητα του δήμου Πύλου – Νέστορος Μεσσηνίας, σε βάρος του οποίου, σύμφωνα με την Αστυνομία, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για εμπρησμό από πρόθεση σε δασική έκταση και μη.

Ειδικότερα, το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 71χρονου εκδόθηκε έπειτα από προανάκριση που διενήργησε η Πυροσβεστική υπηρεσία Γαργαλιάνων και ο συλληφθείς κατηγορείται για τις φωτιές που εκδηλώθηκαν στις 3 και στις 5 Αυγούστου, στην περιοχή Βλαχόπουλο και στο όρος Μαγκλαβά.

Ο 71χρονος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Επίσης, τρεις νεαροί συνελήφθησαν σήμερα το πρωί από υπαλλήλους του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Πειραιά, για εμπρησμούς από πρόθεση, σε άλσος στο Πέραμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, πρόκειται για έναν 21χρονο, έναν 16χρονο και έναν 17χρονο, για τους οποίους ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις νεαροί στις 07.00 σήμερα το πρωί, έβαλαν φωτιές με αναπτήρα σε πευκοβελόνες, χαρτιά και ξύλα σε διάφορα σημεία του άλσους, οι οποίες σβήστηκαν άμεσα.

Τους είδαν όμως περίοικοι οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές και συνελήφθησαν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ / ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή