Κρήτη: Στη ΜΕΘ ο άνδρας που σκότωσε 47χρονη και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Κρήτη: Στη ΜΕΘ ο άνδρας που σκότωσε 47χρονη και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται, σε κρίσιμη κατάσταση, ο 49χρονος από το Ρέθυμνο, ο οποίος χθες το βράδυ πυροβόλησε και σκότωσε 47χρονη στην περιοχή Πάνορμο του δήμου Μυλοποτάμου και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Ο 49χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και από εκεί στο Βενιζέλειο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με μαρτυρία στο τοπικό Flashnews.gr, αρχικά ακούστηκε πυροβολισμός. Περίκοικοι έσπευσαν και είδαν μια 46χρονη γυναίκα να κείτεται αιμόφυρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας πυροβόλησε τη γυναίκα και στη συνέχεια διέφυγε με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση. Αμέσως κλήθηκε βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ο φερόμενος ως δράστης, που φαίνεται στο παρελθόν να έχει απασχολήσει τις αρχές, αυτοπυροβολήθηκε και μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου σύμφωνα με το neakriti υποβλήθηκε σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ίδια πηγή, ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπομε κυνηγετική καραμπίνα – με την ίδια με την οποία πυροβόλησε και την 46χρονη γυναίκα.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή