Mytilineos: Δωρεά τεσσάρων μισθωμένων ελικοπτέρων στην Πυροσβεστική

Mytilineos: Δωρεά τεσσάρων μισθωμένων ελικοπτέρων στην Πυροσβεστική

Η δωρεά επέρχεται σε συνέχεια των καταστροφικών πυρκαγιών σε Αττική, Εύβοια, Ηλεία, Μεσσηνία και Μάνη

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερα μισθωμένα ελικόπτερα Bell214-B1 διέθεσε δωρεάν για τις επόμενες 60 ημέρες στην Πολιτική Προστασία η εταιρεία Mytilineos με στόχο την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η δωρεά επέρχεται σε συνέχεια των καταστροφικών πυρκαγιών σε Αττική, Εύβοια, Ηλεία, Μεσσηνία και Μάνη.

«Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία για την ενίσχυση του ελληνικού εναέριου στόλου και μια κίνηση που τιμά ιδιαίτερα την εταιρεία Μυτιληναίου, ιδίως στην παρούσα συγκυρία που η χώρα μας δοκιμάζεται από τις πυρκαγιές» δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Τα νέα τέσσερα ελικόπτερα που προστίθενται στις δυνάμεις μας, έρχονται να συμπληρώσουν και τη συνδρομή που ήδη δέχεται η χώρα μας σε εναέρια μέσα, οχήματα και ανθρώπινο δυναμικό, από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη διεθνή κοινότητα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Τέλος, ανέφερε ότι «ολόκληρη η οικογένεια της Πολιτικής Προστασίας και του Πυροσβεστικού Σώματος εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τη Διοίκηση και τα στελέχη της εταιρείας για την προσφορά τους και την έμπρακτη συμβολή τους στο κρίσιμο έργο της αεροπυρόσβεσης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή