Εορταστική υποδοχή για τους ασημένιους Ολυμπιονίκες του πόλο

Εορταστική υποδοχή για τους ασημένιους Ολυμπιονίκες του πόλο

Παλαιοί πολίστες πολλοί, φίλοι των αθλητών δημιούργησαν μια εορταστική ατμόσφαιρα αντάξια των ασημένιων Ολυμπιονικών του Τόκιο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκατοντάδες φίλοι του ελληνικού πόλο, άλλοι φορώντας σκουφάκια κι άλλοι κρατώνας γαλανόλευκες ή ανθοδέσμες, έστησαν μια εντυπωσιακή γιορτή υποδοχής στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος». 

Παλαιοί πολίστες, πολλοί φίλοι των αθλητών δημιούργησαν μια εορταστική ατμόσφαιρα αντάξια των ασημένιων Ολυμπιονικών του Τόκιο. 

Την υποδοχή παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο γ.γ. Αθλητισμού και παλαιός πολίστας, Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Ελλάδος, Κυριάκος Γιαννόπουλος κ.α. 

«Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για διακρίσεις. Η υποδοχή του κόσμου μας συγκίνησε σίγουρα θα ήθελαν να έρθουν περισσότεροι, έχουμε λάβει πάρα πολλά μηνύματα», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Θ. Βλάχος. 

«Γράψαμε ιστορία. Το άθλημα έχει ψηλώσει, θα γίνουν και άλλα θετικά μέσα στα επόμενα χρόνια και εμείς θα λέμε ότι βάλαμε το λιθαράκι μας», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου.

Την ομάα υποδέχθηκε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης: «Εκ μέρους της πολιτείας και του Πρωθυπουργού, σας ευχαριστούμε. Διανύουμε δύσκολες ώρες για την πατρίδα και ήρθατε εσείς και φέρατε χαρά και μια νότα αισιοδοξίας. Θα δουλέψουμς συντονισμένα και θα καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν», τόνισε ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με όλους τους φορείς του υγρού στίβου, ώστε το άθλημα να αποκτήσει μόνιμη έδρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή