ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικός στον κορωνοϊό ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος – Δεν εμβολιάστηκε

«Δεν εμβολιάστηκε ούτε και πρόκειται να εμβολιασθεί», αναφέρεται στην ανακοίνωση η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου

Θετικός στον κορωνοϊό ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος – Δεν εμβολιάστηκε

Ελαφρά συμπτώματα ίωσης παρουσίασε ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος και υπεβλήθη σε τεστ του Covid-19, όπου και βρέθηκε θετικός, αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου.

«Ο Πανιερώτατος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή από γιατρούς τους οποίους εμπιστεύεται και θα παραμείνει στο κελί του μέχρι την 28η Αυγούστου, 2021 οπόταν και θα προστεί του Πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής της Αποτομής της τιμίας Κεφαλής του Προδρόμου που θα τελεσθεί στο χωριό Πρόδρομος, όπου και θα προχειρίσει σε Οικονόμο τον εφημέριο του ναού π. Ιωάννη Δημοσθένους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του ο δεν θα δέχεται επισκέψεις και δεν θα απαντά σε τηλεφωνήματα» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, στην οποία υπενθυμίζεταιι ότι ο μητροπολίτης Μόρφου «δεν εμβολιάστηκε ούτε και πρόκειται να εμβολιασθεί με εμβόλια για τη νόσο COVID – 19».

«Εύχομαι σε όλους τους ασθενούντες η Παναγία να τους σκεπάζει και να έχουν την υπομονή και την πίστη των Αγίων. Ἀνήρ δέ φρόνιμος ησυχίαν ἄγει» αναφέρει, από την πλευρά του, ο κ.κ. Νεόφυτος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ