Ηλεκτροπληξία αγοριού στη Ζάκυνθο: «Τα καλώδια ήταν ανοιχτά» σύμφωνα με τον πατέρα

Ηλεκτροπληξία αγοριού στη Ζάκυνθο: «Τα καλώδια ήταν ανοιχτά» σύμφωνα με τον πατέρα

Η σορός του μικρού αγοριού θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή από ιατροδικαστή

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σορός του μικρού αγοριού που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, το βράδυ του Σαββάτου στη Ζάκυθνο, θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή, προκειμένου να εξακριβωθουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Υπενθυμίζεται ότι το παιδιάκι, παίζοντας «κρυφτό» με την παρέα του, αποφάσισε να κρυφτεί πίσω από κεντρική μονάδα κλιματισμού ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία και να χάσει τη ζωή του.

Ο πατέρας του παιδιού ανέφερε ότι «τα καλώδια ανοιχτά, ακουμπούσαν πάνω στη βάση και πήγε το παιδί να κρυφτεί εκεί και ακούμπησε στο σώμα του».

«Πήγε να παίξει, έφυγε το παιδί μας για πέντε λεπτά», πρόσθεσε, μιλώντας στο MEGA και σημειώσε παράλληλα πως το αγοράκι πως έπαιζε συχνά εκεί με άλλα παιδιά. «Εχει τρία χρόνια που έπαιζε το παιδί εκεί», είπε.

Διαβάστε επίσης⇒ Ζάκυνθος: Ένα αγοράκι έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία

Ερωτηθείς για το αν υπήρχε κάποια προειδοποίηση σε αυτές τις εγκαταστάσεις, απάντησε πως «ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που μένει απέναντι είχε πει σε υπάλληλο στο Δημαρχείο, για βλάβη στο σημείο».

«Εγώ δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, αργότερα το έμαθα. Αλλιώς δεν θα άφηνα να παίζει το παιδί μου εκεί», συμπλήρωσε, ενώ έκανε γνωστό πως έχουν ήδη βάλει δικηγόρο για την υπόθεση.

«Το πήρα στα χέρια το παιδί, του έδωσα ένα φιλί και του πάτησα την καρδιά μήπως συνέλθει. Το παιδί μου έμεινε στα χέρια. Εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν αυτό» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.

 

Tελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή