Έγκλημα στη Μεσαρά Κρήτης: Εργαζόμενος του θύματος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία

Έγκλημα στη Μεσαρά Κρήτης: Εργαζόμενος του θύματος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία

Τη δολοφονία του 39χρονου κτηνοτρόφου στη Μεσαρά Κρήτης, η οποία διαπράχθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, φέρεται να ομολόγησε Ρουμάνος υπήκοος που εργαζόταν για το θύμα

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δολοφονία του 39χρονου κτηνοτρόφου στη Μεσαρά Κρήτης, η οποία διαπράχθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, φέρεται να ομολόγησε Ρουμάνος υπήκοος που εργαζόταν για το θύμα.

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο cretapost.gr, οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του άνδρα, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 39χρονο.

Κατά το ίδιο μέσο, ο άνδρας -ο οποίος εργαζόταν σε ποιμνιοστάσιο του θύματος- φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε οικονομικές διαφορές με τον 39χρονο.

Έκανε επίσης λόγο για βίαιη συμπεριφορά του θύματος.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας, ο 39χρονος κτηνοτρόφος δέχθηκε πέντε πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του.

Η δολοφονία, σύμφωνα με την ΕΡΤ, διαπράχθηκε μπροστά στην ανήλικη κόρη του θύματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη για την υπόθεση ακόμη ένας αλλοδαπός, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν αεροβόλο όπλο και μαχαίρι.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή