Εμβολιασμοί: Το χιουμοριστικό βίντεο παρακίνησης που δημιούργησε ο δήμος Ρεθύμνου

Εμβολιασμοί: Το χιουμοριστικό βίντεο παρακίνησης που δημιούργησε ο δήμος Ρεθύμνου

Η κυρία Μαρία ζητά από τον φαρμακοποιό να της κλείσει ραντεβού, προκειμένου να εμβολιαστεί παρά τις αντιρρήσεις της κόρης της και τις θεωρίες συνωμοσίας για το 5G

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με έναν ευρηματικό τρόπο και χιουμοριστική διάθεση, ο δήμος Ρεθύμνου επιχειρεί να παρακινήσει τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

Καθώς πληθαίνουν οι τρόποι και τα μέτρα για να πειστούν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ή διστάζουν, ο δήμος Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον φαρμακοποιό Μανώλη Στεφανάκη και την κυρία Μαρία από το χωριό Πηγή Ρεθύμνου δημιούργησαν ένα σύντομο βίντεο με ευφάναστο σενάριο.

«Καθημερινά πολύς κόσμος στο φαρμακείο μάς εμπιστεύεται ένα πρόβλημα που φοβάται. Τώρα με τον εμβολιασμό πολύς κόσμος φοβάται. Το συζητάμε, του εξηγούμε με το χιούμορ και με την καλή μας διάθεση. Το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που έχουμε απέναντι σε αυτό που μας συμβαίνει αυτή τη στιγμή», δήλωσε στην ΕΡΤ ο κ. Στεφανάκης.

Στο βίντεο εμφανίζεται η κυρία Μαρία να φτάνει στο φαρμακείο και να ζητά από τον φαρμακοποιό να της κλείσει ραντεβού, προκειμένου να εμβολιαστεί παρά τις αντιρρήσεις της κόρης της και τις θεωρίες συνωμοσίας για το 5G. 

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή