Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 48χρονου συλληφθέντος για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 48χρονου συλληφθέντος για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 48χρονου Δημήτριου Χατζηβασιλειάδη, ο οποίος συνελήφθη στις 9 Aυγούστου μετά από ληστεία σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη και όπως προέκυψε ήταν καταζητούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 48χρονου Δημήτριου Χατζηβασιλειάδη, ο οποίος συνελήφθη στις 9 Aυγούστου μετά από ληστεία σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη και, όπως προέκυψε, ήταν καταζητούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί «στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν» και «το πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388320, 2310-388319 και 2310-388318 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του συλληφθέντος βρίσκονται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ στον σύνδεσμο: http://www.astynomia.gr/index.php? option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=104624&Itemid=2686&lang=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή