Δημήτρης Καρακώστας: Στην Ιατρική Πατρών ο νεαρός που έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό

Δημήτρης Καρακώστας: Στην Ιατρική Πατρών ο νεαρός που έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Ιατρική Πατρών πέρασε ο Δημήτρης Καρακώστας, ο νεαρός από τη Ναύπακτο που έχασε και τους δύο γονείς από κορωνοϊό πριν λίγους μήνες. Συγκέντρωσε 18.685 μόρια και έπιασε τη βάση για την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, που αποτελούσε την πρώτη του επιλογή.

«Οι γονείς μου με βοήθησαν να συνεχίσω αφού έφυγαν, γιατί μου έδωσαν έναν ακόμη στόχο, να κάνω αυτό που ήθελαν κι αυτοί, να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Χωρίς τις βάσεις που μου είχαν δώσει, δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω σε όλο αυτό. Για λίγο τα άφησα τελείως, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή σιγά σιγά. Με βοηθούσαν και οι δύο, ήταν εκπαιδευτικοί, έπρεπε να βοηθήσω με τις δικές μου ικανότητες έστω και χωρίς αυτούς» δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

Ο Δημήτρης τόνισε επίσης τη βοήθεια που δέχθηκε από τα αδέλφια του, αλλά και την υποστήριξη των συμμαθητών του, καθώς η μητέρα του ήταν καθηγήτριά τους. Δέχθηκε τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό, ενώ ήταν προσκεκλημένος στο ετήσιο προεδρικό δείπνο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή