Αυτό το «Ξανά στα θρανία» συναίσθημα

Αυτό το «Ξανά στα θρανία» συναίσθημα

Η επιστροφή στις σχολικές αίθουσες ξυπνά πάντα τρυφερές αναμνήσεις και συναισθήματα.

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσα χρόνια κι αν πέρασαν από τότε, ποτέ δεν ξεχάσεις εκείνη την πρώτη μέρα που πέρασες το κατώφλι του «μεγάλου σχολείου». «Θα κάνω φίλους;», «Πώς θα είναι άραγε η τάξη μου;», «Θα είναι γλυκιά και χαμογελαστή η δασκάλα μου;». Όλα τεράστια έμοιαζαν στα μάτια σου, όλα ήταν πρωτόγνωρα. Κρατούσες τη μαμά σφιχτά από το χέρι, το συναρπαστικό ταξίδι σου σε έναν καινούργιο κόσμο μόλις ξεκινούσε.

Η ώρα για το πρώτο κουδούνι πλησιάζει και μαζί του επιστρέφει αυτό το μοναδικό «ξανά στα θρανία» συναίσθημα. Οι παλιοί φίλοι θα ξαναβρεθούν, νέοι έρωτες θα ανθίσουν, πλούσιες εμπειρίες θα έρθουν να συντροφεύσουν μία ακόμη δημιουργική σχολική χρονιά. Και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η λίστα με τα σχολικά είδη γίνεται παιχνίδι χάρη στο νούμερο 1 βιβλιοχαρτοπωλείο στην Ελλάδα.

Αυτό το «Ξανά στα θρανία» συναίσθημα-1

Δεν χρειάζεται να περιμένεις, μπες στο Public.gr και σε δύο απλά βήματα θα έχεις στο καλάθι σου όλα όσα χρειάζεσαι: επιλέγεις σχολείο και τάξη και το public.gr σου εμφανίζει αυτόματα όλα όσα ψάχνεις. Εναλλακτικά, επισκέψου ένα κατάστημα Public με τη λίστα σου και… άσε τα Public να κάνουν τη δουλειά. Το καλάθι σου θα είναι έτοιμο για άμεση παραλαβή είτε από το κατάστημα είτε στο σπίτι σου.

Αυτό το «Ξανά στα θρανία» συναίσθημα-2

Ξανά στα θρανία λοιπόν και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα καταστήματα Public, όπου σε περιμένει μια εκπληκτική συλλογή από ποιοτικές σχολικές τσάντες πλάτης ή τρόλεϊ για όλες τις ηλικίες: επώνυμες σειρές με αγαπημένους ήρωες από τα μεγαλύτερα brands καθώς και αποκλειστικά σχέδια Coolbee. Τη μοναδική σειρά προϊόντων Coolbee πλαισιώνει μάλιστα μία απίστευτη γκάμα κωδικών -από κασετίνες, τετράδια, μολύβια, μαρκαδόρους μέχρι μπουκάλια θερμός αλουμινίου, φαγητοδοχεία, κ.ά.

Αυτό το «Ξανά στα θρανία» συναίσθημα-3

Επιπλέον, με μία επίσκεψη στα Public θα ανακαλύψεις: πάνω από 30.000 σχολικά βιβλία, βοηθήματα, βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών αλλά και πλήρη πακέτα σχολικών βιβλίων για κάθε τάξη ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα. Επίσης, όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη για τη νέα χρονιά (τετράδια, γραφική ύλη, ημερολόγια, είδη γραφειου, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας) και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας για είσαι πάντα μπροστά (laptops και σταθερούς υπολογιστές, οθόνες, ποντίκια, πληκτρολόγια, smartphones, tablets, κ.ά.). Και βέβαια, δεκάδες επιλογές για την οργάνωση του χώρου σου -από έπιπλα γραφείου και εργονομικές καρέκλες μέχρι φωτιστικά και βιβλιοθήκες, γιατί αυτή τη νέα σχολική χρονιά την ονειρεύεσαι καλύτερη από ποτέ. Και στα Public θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να απολαύσεις κάθε στιγμή της.

via GIPHY

via GIPHY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή