Βρήκαμε την κατάλληλη σχολική τσάντα για κάθε παιδί

Βρήκαμε την κατάλληλη σχολική τσάντα για κάθε παιδί

Είτε πλάτης είτε τρόλεϊ με ροδάκια στα καταστήματα Public και στο public.gr θα βρείτε αυτή που χρειάζεται το δικό σας παιδί.

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τσάντα πλάτης ή τρόλεϊ με ροδάκια; Ποια είναι η κατάλληλη σχολική τσάντα για το παιδί μου και πώς θα την επιλέξω; Τι να προσέξω και τι να αποφύγω; Το κλασικό ερώτημα επιστρέφει, καθώς η ώρα για το πρώτο κουδούνι πλησιάζει. Αναζητήστε την απάντηση στα Public για να είστε σίγουροι πως κάνατε τη σωστή επιλογή.

Βρήκαμε την κατάλληλη σχολική τσάντα για κάθε παιδί-1

Μία ασυναγώνιστη συλλογή από σχολικά είδη σας περιμένει στα καταστήματα αλλά και στο Public.grΣχολικές τσάντες πλάτης ή τρόλεϊ για όλες τις ηλικίες: επώνυμες σειρές με αγαπημένους ήρωες από τα μεγαλύτερα brands καθώς και μοναδικά σχέδια Coolbee για κάθε σχολική βαθμίδα, που θα βρείτε αποκλειστικά στα Public. Σακίδια προσχολικής αγωγής, μοντέρνες πολυθεσιακές τσάντες πλάτης και τρόλεϊ αλλά και τα αντίστοιχα σχολικά είδη (κασετίνες, τετράδια, μπουκάλια θερμός, κ.ά.) για τις πιο απίθανες σχολικές εμφανίσεις με εργονομικό σχεδιασμό, ποιοτικά υλικά κατασκευής που αντέχουν στο χρόνο και στην καθημερινή χρήση, υπέροχα υφάσματα και ευφάνταστα σχέδια, μεγάλες και μικρές θήκες για την οργάνωση και αποθήκευση των σχολικών ειδών. Λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει η σχολική τσάντα που ταιριάζει στις ανάγκες του δικού σας παιδιού, τα καταστήματα Public θα σας βοηθήσουν στη μεγάλη απόφαση!

Βρήκαμε την κατάλληλη σχολική τσάντα για κάθε παιδί-2

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μπείτε στο Public.gr και σε δύο απλά βήματα θα έχετε στο καλάθι σας όλα όσα χρειάζεστε με βάση τη σχολική λίστα: διαλέγετε σχολείο και τάξη και το public.gr σας εμφανίζει αυτόματα τις αντίστοιχες επιλογές σε τσάντα ή στα υπόλοιπα σχολικά είδη της λίστας σας. Εναλλακτικά, επισκεφθείτε ένα κατάστημα Public με τη λίστα σας και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό θα αναλάβει να σας κατευθύνει αλλά και να ετοιμάσει το καλάθι σας για άμεση παραλαβή είτε από το κατάστημα είτε στο σπίτι σας.

Βρήκαμε την κατάλληλη σχολική τσάντα για κάθε παιδί-3

Και μην ξεχνάτε ότι επιστροφή στα θρανία, εξάλλου, σημαίνει Public. Όλοι οι δρόμοι εκεί οδηγούν, αφού και φέτος στο public.gr και στα καταστήματα Public σας περιμένουν, εκτός από σχολικές τσάντες, πάνω από 30.000 σχολικά βιβλία, βοηθήματα, βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών αλλά και πλήρη πακέτα σχολικών βιβλίων για κάθε τάξη ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα. Επίσης, όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη για τη νέα χρονιά (τετράδια, γραφική ύλη, ημερολόγια, είδη γραφειου, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας), προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας (laptops και σταθεροί υπολογιστές, οθόνες, ποντίκια, πληκτρολόγια, smartphones, tablets, κ.ά.), έπιπλα γραφείου, καρέκλες, φωτιστικά και βιβλιοθήκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή