Το αντίο των Ρώσων πιλότων

Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των Ρώσων πιλότων και τεχνικών που συνέδραμαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Ελλάδα φιλοξένησε με τρεις αναρτήσεις της η ρωσική πρεσβεία.

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των Ρώσων πιλότων και τεχνικών που συνέδραμαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Ελλάδα φιλοξένησε με τρεις αναρτήσεις της η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα. 

 

«Μπορεί η Ελλάδα να είναι μικρότερη, αλλά διαπιστώσαμε ότι έχει μεγάλη ψυχή! Ελπίζουμε σε νέες συναντήσεις, όμως με θετικές αφορμές», ανέφερε ο διοικητής της ρωσικής ομάδας Συνταγματάρχης Ι.Ματβέιεβ.

Στα tweets φιλοξενείται και η δήλωση του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Σ. Κολοκούρη ο οποίος ευχαρίστησε τους 80 Ρώσους πιλότους και τεχνικούς για την πολύ σημαντική βοήθεια:

«Είναι τιμή που συνεργαστήκαμε μαζί σας. Η συνεισφορά τους ήταν ουσιώδης: τα Ilyushin πέταξαν για 10 ώρες και έριξαν 420 τόνους νερού, τα Mi-8 έκαναν 208 ρίψεις με 850 τόνους νερού».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή