Mad Clip: Εμφανίστηκε ο οδηγός του Audi – Δεν απαγγέλθηκε κατηγορία σε βάρος του

Mad Clip: Εμφανίστηκε ο οδηγός του Audi – Δεν απαγγέλθηκε κατηγορία σε βάρος του

Εμφανίστηκε ο οδηγός του Audi, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της αστυνομίας για το τροχαίο δυστύχημα κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ο τράπερ Mad Clip

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμφανίστηκε αργά το βράδυ ο οδηγός του Audi, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της αστυνομίας για το τροχαίο δυστύχημα κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ο τράπερ Mad Clip.

Κατά την κατάθεσή του στις αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν στο σημείο, ωστόσο αρνήθηκε ότι έκανε αγώνα με τον τράπερ.

Για την εξέλιξη ενημερώθηκε ο εισαγγελέας. Δεν απαγγέλθηκε κατηγορία σε βάρος του και αφέθηκε ελεύθερος.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: Νεκρός σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη ο γνωστός ράπερ

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωσή της, το απόγευμα της Πέμπτης, η αστυνομία ανέφερε πως «στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016».

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή