Μίκης Θεοδωράκης: Τι ανέφερε σε συμβολαιογραφικό έγγραφο για τον ενταφιασμό του

Μίκης Θεοδωράκης: Τι ανέφερε σε συμβολαιογραφικό έγγραφο για τον ενταφιασμό του

Συγκεκριμένες οδηγίες σε ό,τι αφορά τον τόπο που επιθυμούσε να ταφεί είχε δώσει από τις 16 Ιανουαρίου 2020 ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης, μέσω συμβολαιογραφικού εγγράφου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκεκριμένες οδηγίες σε ό,τι αφορά τον τόπο που επιθυμούσε να ταφεί είχε δώσει από τις 16 Ιανουαρίου 2020 ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης, μέσω συμβολαιογραφικού εγγράφου.

Στο έγγραφο ανέφερε ότι επιθυμία του ήταν να ενταφιαστεί στο κοιμητήριο του Γάλατα Χανίων, όπου είχαν ήδη ενταφιαστεί οι γονείς του και ο αδερφός του.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Εικόνες συγκίνησης: Αποχαιρετούν τον Μίκη σιγοτραγουδώντας

Στη συμβολαιογραφική πράξη τονίζεται ότι ο τάφος που του έχει παραχωρηθεί έχει κατασκευαστεί από αρχιτέκτονα φίλο του, με φροντίδες του Παγκρήτιου Συλλόγου Φίλων Μίκη Θεοδωράκη.

Στο έγγραφο σημειώνεται επίσης ότι ο Μίκης Θεοδωράκης επιθυμεί να μεταφερθεί η σορός του στα Χανιά με πλοίο και όχι με κάποιο άλλο μέσο.

Ο Μίκης Θεοδωράκης όριζε ως εκτελεστές της τελευταίας του επιθυμίας δύο συνεργάτες και φίλους του, ενώ ανέφερε ότι είχε συναντηθεί με εκπρόσωπο συγκεκριμένου γραφείου τελετών.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Μίκης Θεοδωράκης θα ταφεί την Πέμπτη στο κοιμητήριο του Γαλατά Χανίων.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή