ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μίκης Θεοδωράκης: Τι ανέφερε σε συμβολαιογραφικό έγγραφο για τον ενταφιασμό του

Συγκεκριμένες οδηγίες σε ό,τι αφορά τον τόπο που επιθυμούσε να ταφεί είχε δώσει από τις 16 Ιανουαρίου 2020 ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης, μέσω συμβολαιογραφικού εγγράφου

Μίκης Θεοδωράκης: Τι ανέφερε σε συμβολαιογραφικό έγγραφο για τον ενταφιασμό του

Συγκεκριμένες οδηγίες σε ό,τι αφορά τον τόπο που επιθυμούσε να ταφεί είχε δώσει από τις 16 Ιανουαρίου 2020 ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης, μέσω συμβολαιογραφικού εγγράφου.

Στο έγγραφο ανέφερε ότι επιθυμία του ήταν να ενταφιαστεί στο κοιμητήριο του Γάλατα Χανίων, όπου είχαν ήδη ενταφιαστεί οι γονείς του και ο αδερφός του.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Εικόνες συγκίνησης: Αποχαιρετούν τον Μίκη σιγοτραγουδώντας

Στη συμβολαιογραφική πράξη τονίζεται ότι ο τάφος που του έχει παραχωρηθεί έχει κατασκευαστεί από αρχιτέκτονα φίλο του, με φροντίδες του Παγκρήτιου Συλλόγου Φίλων Μίκη Θεοδωράκη.

Στο έγγραφο σημειώνεται επίσης ότι ο Μίκης Θεοδωράκης επιθυμεί να μεταφερθεί η σορός του στα Χανιά με πλοίο και όχι με κάποιο άλλο μέσο.

Ο Μίκης Θεοδωράκης όριζε ως εκτελεστές της τελευταίας του επιθυμίας δύο συνεργάτες και φίλους του, ενώ ανέφερε ότι είχε συναντηθεί με εκπρόσωπο συγκεκριμένου γραφείου τελετών.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Μίκης Θεοδωράκης θα ταφεί την Πέμπτη στο κοιμητήριο του Γαλατά Χανίων.

Τελευταίες ειδήσεις